Gay Eskorte

Boy sex fitta bøsse

boy sex fitta bøsse

Han driver jo å deler ut penger på vegne av en utenlandsk bookmaker. Nei, men de bør gå tilbake til å hoppe to hopp. Jeg husker da Takahasi hadde flere minutter på nestemann i Lathi en gang, men når går de jo bare på rekke og rad.

Altså, jeg likte serien. Jævlig kule dialoger, og duden jeg har på Avatoren er kanskje topp tre tv-serie-karakter ever. Synes tlh bare at de kunne fått mer ut av historien, fjernet noen unødvendige sidehistorier og gitt den en verdig slutt. Ja, jeg har sett Band of Brotheros og The Pacific i aff.

Første var aces, den andre var bare ok IMO. Her var det vel snakk om kansellering? Slik at slutten er ganske brå her muligens tbh? Ja - eller en pause som de faktisk kalte det   lol Slutten er en sesongavslutning, så det er ikke helt balle, men det er ingen verdig slutt og et lite antiklimaks.

Så sesong 1 der, men ble ikke veldig gira på å fortsette. Da sliter jeg litt her. Jeg vurderer et gjensyn med Sopranos da har jeg kanskje to uker fyllt opp , men jeg holder på å se denne med ett kompis i Braz her tbh og orker ikke å se den så tett opp mot hverandre om du skjønner.

Er ikke Shameless den serien med ho jævlig deiligt damo som shower titsa hele tiden? Har du sett Trailer Park Boys ennu? Ikke i samme gaten, men fuck det er morsomt. Har en kompis som anbefaler SoA, men har ikke kicket helt på det ennu.

Jeg liker stort sett det meste av HBO f. Jeg liker jo ikke fantasy-sjangeren, så GoT er uaktuelt. Jeg ser nå at jeg liker veldig mye, noe mer enn annet. Jeg likte for eksempel Dexter helt til de fikk hjerneslag der i skrive-avdelingen. SoA her er litt merkelig, for selve settingen og dramaet er forholdsvis fengende, men det blir ALT for mange interne intriger til at man kan kjøpe plottet sånn totalt sett.

Noen er skuespillerne Juice lol er så lættis at du bare får et sånn wtf-uttrykk i ansiktet. Har du sett justified? Den er litt mer konkluderende mellom sesongene, men er ganske bra. Her er en finsk serie for deg , men den har ikke begynt å sende enda. Franchisen er forøvrig solgt til 50 land så det kommer kanskje en norsk versjon også. Nei, men kunne vurdert det. Har trua på True Detective.

Premiere i natt elns. Denne skulle vi sett sammen, mens vi analyserte plottet og fniste og lo. Sesong 1, 3 og 5 er de beste, jeg jeg likte de aller fleste episodene hele veien.

Seff har alle slike serier sine mindre gode episoder Og så har jeg nå sett første sesong av Arrow. Du tar i mer enn jeg vil gjøre her, men den ble ikke noen favoritt nei. Jeg likte Avenger-filmen veldig godt, men dette ble litt tynn suppe egentlig.

Av lovlige kanaler så kan du kjøpe den på iTunes U. S og Google Play U. Meh beskriver den, disse to "labrottene" er bare irriterende, og den "streber" en del, men glimter til inne i mellom også. Vi tar ett minutts stillhet for Lezah, en av de originale på Historieforumet. Han nekter å regge nytt nick. Hva var grunnen til at vgds hyggeligste debattant ble utestengt? Tilsynelatende var det en kommentar gitt i går kveld som ble tungen på vektskålen.

Jeg har personlig sett kommentaren og ble ikke imponert over utestengelsen. Lolz, det har han bare godt av. Det var Lezah som fikk sletten den hf-threaden i høst, og det var også han som sendte oss i eksil på quizforumet.

Dette er jo en virtuell dødsstraff. Jeg trodde dette var et sivilisert Internett Forum, men den ortografiske kvaliteten tyder på det mot-satte. Altså, Silky, jeg var ikke in tha mood for å gjøre en tolking av ditt svar. Håper at denne nakenheten dukker opp i senere episode.

Jeg har forståelse for at du ble skuffet over mangelen på saftige muggær i den første episoden, det var ikke poenget med innlegget mitt. Puppene kommer forhåpentligvis i en av de to neste episodene. Er dette en personlig favoritt for deg, forresten? Jeg ser at ho har spilt i percy jackson. Nei, faktisk ikke, men det er kanskje noe jeg må få gjort noe med. Tviler dog på at de muggene blir fremhevet like mye der.

Heller tvilsom, men det er gledelig at hun velger å dele på dem her. Det er bra at HBO tar ansvar når det gjelder. Jeg har ikke sett Sopranos.

Får vi se Jamie Lynn-Sieglers mugger der? Husker ikke om Dania Ramirez' puppæ dukker opp, heller, men ho er faen meg het. Hva bør jeg gjøre i dag? Drikke øl og spille shuffleboard med kompiser? Drikke noen øl og spille playstation med én kompis?

Drikke cola og rydde leiligheten? Så ble dette avlyst i dag da hans fette av en kjerring sa nei. Jeg vet ikke om han forteller meg alt, men jeg hadde inntrykk av at alt var klart. Fette nice price også, for 7 dager osv. Takk gud for at jeg ikke bestilte billetten fra Vegas til Recife i går, som jeg hadde tenkt til her. Håpløs oppførsel om det ikke er noe han ikke forteller deg, ja. Er ho pulbar sånn ellers? Jeg vet ikke helt, det er latterlig billig fra OSL til Vegas egentlig.

Hotellet er Polo Towers, rett over Aria. Hver gang jeg reiser på "jobb" over OSL koster det uten unntak K. Dette inkluderer overnatting enten på Gardis eller i Lisboa. Denne turen hadde kostet meg Med 7 dager på hotell, pluss uendelig mye penger i gevinst på PLO. Hvis det er snakk om én uke, så ville jeg aldri stått i veien for det så lenge det ikke går utover noe familiegreier eller jobben. Herregud, har man seng og dass, så er man golden. Mine billetter pleier å ligge på k, og da har jeg reist lengre sør enn deg noen ganger også.

Er dette vanlig for alle sør-amerikanske land, eller bare brazil? Du vurderer ikke å ta turen alene? Han har veldig råd til det. Han ville vi skulle betale 13K totalt for å bo på Aria. Jeg har jo bodd der før og siden jeg måtte reise derfra til Braz ekstrakostnad ville jeg heller bo rimelig.

Det er ikke snakk om øko her som gjør at dette gikk i vasken. Men det blir sykt deiligt å komme tilbake til mine kjøpedamer i Bras no azz. Da høres det bare merkelig ut. Man skal være bra overattached girlfriend for å si nei til en slik ukestur da. Det er siden bare TAP reiser rutefly til Natal. Så det er fette til greier, sånn er det bare. Oppsiden er at du får gullkortet til SAS på bare 4 turer elns.

Jo, i går vurderte jeg å bare stikke alene, men jeg dropper det bare helt. Kan heller finne en tur senere i år. Skal muligens på Coachella i år også og da blir det garantert et par dager i Vegas. Ah, det forklarer saken. Hvor mange turer blir det i året sånn ca? Morsomt å høre på DoFlamingo, han som poengterte det med å ikke undervurdere strawhats.

Ler meg halvt i hjel av de opprinnelige trådene fra google-gate. Som Coach-vikar tar jeg på meg oppdraget med å skrive sammendraget til denne tråden. Først kan jeg jo nevne at det var spesielt to deltagere som gjorde seg bemerket i denne runden: Det var en del spenning foran denne runden, siden Canucks hadde lovet å legge ut en kineser som ikke hadde bilde på internett samt kun var nevnt på en kinesisk webside. Det var også en del spenning knyttet til hvilke oppgaver fjesleterne hadde forberedt til denne runden.

I denne oppgaven skal man kronologisk sortere parykker for å komme fram til selve oppgaven som forøvrig er Lady Hamilton. Han legger også inn en felle for de som sorterer feil, man vil da havne på et bilde av Adolf Hitler.

Første "ekte" multifjesoppgave kommer i oppgave 5, der djsturm legger ut tre kryptozoologer. Noen multioppgaver til tross så er runden ganske sivilisert helt til Kanutten lar seg inspirere av trådstarter I oppgave 23 så tvinger kanutten deltagerne til å sortere fotballdrakter etter årstall og denne oppgaven faller i smak hos de fleste fjesleterne.

Og det er her den antageligvis største tabben blir gjort: De etterfølgende oppgavene består av en del multioppgaver, djsturm introduserer blant annet en oppgave der fjesenes rekkefølge er relevant for å løse oppgaven og man merker at vanskelighetsgraden på oppgavene sakte men sikkert øker.

På oppgave 42 så får fjessamfunnet et sjokk de ikke var klar over. Kanutten har tatt multisidekonseptet til nye høyder. Først må deltagerne vente 2 timer på å få oppgaven, når den kommer så blir de tvunget å løse 21 geografioppgaver før de får selve oppgaven Hermann Göring. Deltagerne bestemmer seg for dugnad til kanuttens fortvilelse og bruker kun 3. Som en sidekommentar så kan vi nevne at Coach "hvalet" oppgaven et begrep som ikke eksisterte på den tiden , ved å bidra minimalt til dugnaden og stjele poenget til slutt.

At oppgave 42 kun tok et halvt dagsverk å løse fikk det til å koke mellom ørene til kanutten, han bestemte seg antageligvis i det øyeblikket å legge ut noe mye verre senere i tråden. Når Kanutten samme kveld tar sitt neste poeng så bruker han litt over 3 timer på å legge ut noe av det verste leken har sett med tanke på multisideoppgaver. Nå som de fleste fjesleterne er ganske utslitt benytter grock19, som hadde en knapp ledelse i tet, sjansen til å lage en stor luke ned til 2.

Grock19 var fornuftig nok til å ikke delta på kanuttenoppgavene og er full av energi. Til tross for en del oppgaver som er i overkant kreative så brøyter grock19 seg fremover og tar en solid ledelse. Etter 84 oppgaver så leder grock med 15 poeng, Kanutten på 2. Alt ser ut som en seiersgang for grock.

Dessverre for de to grisespillerne så gikk det ikke helt som planlagt. Ziogan ønsker å delta på grisespillet, men hans pasningspill er inspirert av Sportsklubben Brann og havner hos grock Grock19, illsint over at noen prøver å utfordre ham, griper sjansen for det den er verdt.

Han legger ut en klogg, og når han kommer tilbake så løper han opp til 19 poeng. Runden er så godt som avgjort, og deltagerne prøver desperat med ganding, weissfloging, jinxing og annen overtro. Til å begynne med så kan det se ut som om gandingen fungerer, siden grock ikke klarer å ta poeng i de etterfølgende oppgavene, men det er en del andre hendelser som overskygger dette.

Kanutten vil ikke godta at slaget er tapt, men er også sint for at strategien hans ikke fungerte. Han viser fjessamfunnet langefingeren i oppgave og legger ut en klogg bestående av 4 fjes samtidig som han drar på fest. Mens de fleste fjesleterne finner de 8 første fjesene så lukter kanutten lunten og finner, via endringsloggen, Knut Hjalmar Napoleon Morner af Morlanda. Han krever at de andre skal legge ut sine 8 fjes slik at han kan ta poenget og sende pasning tilbake, noe de andre ikke går med på.

Irritert over manglende samarbeidsvilje går Kanutten inn i Commons og fjerner kategoriene til oppgavefjeset, og gjør dermed oppgaven uløselig for de andre som på dette tidspunktet ikke visste om endringsloggen. Etter denne episoden så melder kanutten seg ut av tråden i skam og tråden "normaliseres". Ganden ser ut til å virke på grock19, som tross iherdige forsøk har en rekke stang-ut på de følgende oppgavene. Det er mye som er utelatt i denne oppsummeringen, det var mange fine og kreative oppgaver, men man kan vel si at grock19 og kanutten stjal showet.

Grock19 med sin overlegenhet og kanutten som brøt nye barrierer. For å understreke hvor god grock19 var denne runden så kan jeg nevne at han sikkert hadde 20 "stang-ut"-situasjoner hvor han var sekunder fra å ta poeng; en absolutt fortjent seier.

Hadde Hvale deltatt i denne tråden tror jeg han hadde tatt mange poeng, siden det var mange multioppgaver med frisk dugnadsånd. Hvitmagi prøvde å sende meg fra hovedtråden og over hit i går.

Jeg var kritisk til at malvolios såkalte autoritet. Vel fortjent, jeg støtter hvitmagi i denne saken, regner med at Coach gjør det samme da malvolio er høyesterettsdommeren, og sjefen over alle. Det er ikke malvolios såkalte autoritet som jeg først og fremst kritiserer, men det at jeg blir sensurt og latterliggjort. Du var kritisk til malvolio sin autoritet, og beskrev den som "såkalte".

Det i seg selv burde føre til at Øyvind burde permanent stenge deg ute fra VGD, og tie deg til evig tid. Nei, fordi du snakker malvolio midt i mot, det er rett og slett noe som hører hjemme.

Det er som majestetsfornærmelse å regne. Bra du er konsekvent, for dette er akkurat det jeg venter fra en DLD-motstander. HF er tydeligvis stedet hvor det er eliten som er prosentere. Jeg skjønner når jeg uønsket. Jeg går i eksil. Hvorfor han ønsker en revolusjon er litt usikkert, men det er jo mote i dag å kalle seg sensurert eller kneblet med en gang man møter motargumenter; et godt tips er at Hvale er motebevisst. Se deg i speilet. Oppførselen din med å stadig angripe alt jeg sier er ikke akseptabel.

Prøv den på på noen andre så skal du se hvor populær du blir. Er glad jeg reiser tilbake på jobb nå. Drita lei av hele kontroversen rundt HF. Hvem skal være HF-kommandør over backstagefolkene som besøker leken da? Han har bokført innlegg på BS og har en universell debatteknikk. Andropov er min kandidat, han nyter enorm respekt og har allerede tiltet på andre debattanter pga. Reiser du til Norge under VM slik at du slipper alle turistene og bråket?

Men du mister den unike opplevelsen det er å sitte på en norsk overfylt pub og se på tv med norske kommentatorer som du ikke hører. Jeg blir mildt sagt forbannet over dere. Alt jeg har skrevet i denne diskusjonen vrir og vrenger dere på til deres egen fordel, og dere fremstiller dere selv som en helgener som berettiget kan "trykke på mine knapper" som dere sier.

Dere spammer og forsøpler altså tråden med viten og vilje på min bekostning. Og til hvilken nytte Dere klarer til og med å komme med en ny beskyldning, at jeg har tatt en liten frekkis. Hvis noen har tatt en frekkis her så er det kun deg, ingen andre.

Jeg har snakket sant hele veien og dere er løgnerene her, det er dere som konstruerer sannheter og ikke jeg. Det er noen som er latterlig av oss, og det er ikke meg. Og for hvert angrep du kommer med så poster du et par innlegg om andre ting etterpå sånn for syns skyld. Dere er gjennomskuet for lengst. Og jo da, jeg skal forlate forumet for dere har ødelagt min interesse for å være her. Men det irriterer meg grenseløst at dere hele tiden skal ha det siste ordet og sende nye falske beskyldninger min vei.

Den gleden har dere ikke fortjent. Jeg har mistet motivasjon til å skrive noe mere og delta i debatter. Får følge forumet fra sidelinjen isteden så lenge det er interessant Å bli utsatt for en slik mobbekampanje som til slutt blir umulig å imøtegå unner jeg ingen andre forumbrukere.

Gleder meg villt til OL uansett om det er råtne epler her inne. Jeg står fortsatt rakrygget og vet sannheten. Så du skal bare følge med på gruppespillet og hopper av når turneringen egentlig begynner? Jeg håper jo at du ikke motsier deg selv, men jeg er ikke optimist.

Det blir nok tøft å gå videre i den pulja, men jeg har fortsatt såpass med gangsyn at jeg ser at Uruguay er veldig avhengig av sine to spisser som riktignok er Welt Klasse. Bak disse er det ikke store forskjellen på lagene.

Italia er jo helt umulige å slå i ut i gruppespillet, men det kan skje! Man ser dette laget her, det de disponerer i dag og man blir ikke vettskremt. Det er jo ikke noe vits i å forlate forumet selv om du er uenig med meg. Jeg synes du er litt vel rask med å ta på deg offerrollen. Du må tåle at jeg ikke er ukritisk til alt du kommer med. Du mener deg berettiget til å trakassere andre og holde på med en vendetta helt til motparten ønsker å trekke seg fra forumet.

Du er på ingen måte skyldfri her selv om du tror du er Guds beste barn og kan være så ufin du bare vil fordi vi er anonyme brukere. Sånn er det slett ikke. Dessverre for meg har du tatt i fra meg den gleden og motivasjonen med å fortsette.

Du har ingenting å være stolt over slik du har opptrådt mot meg de siste ukene. Alle vet at du kommer tilbake. Det er ingen som har trakassert deg eller behandlet deg urettmessig. Det du kommer med er en blanding av offer-rolle og selvskryt, typisk deg. Alt dette på grunn av Erich von Manstein, og den helt hypotetiske situasjon at Malvolio skulle "overprøve" Grocks tildeling av poenget til Boccherini.

Det er greit å være kritisk, Hvale, men når stridsemnet dreier seg om en autoriteten til halvobskur HF-deltager som satte sine spor her inne for syv år siden og som såvidt jeg kan se tilbes som en slags halvgud av de eldste traverne her inne, så Dette er tydeligvis en greie. Vedkommende sammenlignes med Kongen, og du beskyldes for majestetesfornærmelse kun for å så tvil ved hans autoritet.

Det forteller meg at Malvolio er en av dem som danner rammen for hele HF-universet. Du utfordrer etablerte sanneter, Hvale. Hvorfor skulle du ønske det? Hva er målet ditt her? Det er kun langrenn jeg har brukt forumet til med få unntak. Tross min voksne alder så er jeg ikke den som har lengst fartstid for å interesserere meg for idrett og langrenn da jeg har hatt mange andre interesser i livet som har vært viktigere.

Siden så har historie vært altoppslukende og spesiellt walter model har fascinert meg mer enn noen annen i disse årene. Sett i ettertid så skulle jeg ønske jeg hadde hatt den brennende interessen for historie hele tiden men sånn har det ikke vært.

Men siden så har historie vært en av mine aller mest kjære hobbyer og har gitt meg enormt stor tilfredstillelse å følge med på. VGD har vært en fin arena for å treffe likesinnede som har samme interesse og over snittet kunnskap om historie.

Det har tidvis vært turbulent og endel heftige diskusjoner men jeg opplever meg ofte som svært misforstått og tolket i værste mening av noen som liker å kverulere. Det er litt synd men det er nå slik det har vært. Har aldri hevdet at jeg er perfekt på noen måte men jeg tror på rettferdighet og ærlighet og det har ikke alltid vært tilstedeværende.

VGD har vært kjærkomment fordi det er morsomt å snakke om historie, det er morsomt å lære mer og det er fint å treffe likesinnede. Men ikke for enhver pris. Nå nærmer det seg OL og jeg ønsker hverken for min egen del eller noen andres del på dette forumet at det skal være dårlig stemning her inne under OL.

Olympiske Leker er en fest og jeg akter ikke å være en festbrems bare fordi jeg ikke går overens med en bruker her inne. Såpass respekt har jeg for forumet. Jeg føler meg ikke som et offer slik det blir fremstillt, tvert imot så føler jeg at jeg kjempet for det jeg tror på og som jeg vet er sant. Å ikke ha et vinterforum å gå til hver dag lenger blir rart men det skal gå fint.

Kommer til å savne mange brukere her inne og temaene som diskuteres. Takk til alle som var hyggelige og snakke med, de fleste. Det ble innlegg på VGD. Flere blir det ikke fra meg og jeg kommer ikke tilbake hverken som hvale90 eller noen andre. Det vil dere få merke dere som ikke trodde på meg.

Jeg synes du skal bli. Hvis du roer deg ned så klarer du sikkert å holde deg til sak og ikke være så opptatt av å lage personlighetskarakteristikker.

Jeg har ihvertfall ingenting imot at du blir, og jeg er ganske sikker på at du kommer til å fortsette her. Er Dere og "upset" over Hvale sin bortgang? Eller er det kun spill for galleriet? Vi tar debaten her. Jeg hadde selfsagt gledet meg til å vise Titanen mitt eksbertsøk etter William Milbourne James, men dette dramaet overskygger "alt annet" - dessverre. Du må legge sammen antall points herfra og herfra. Vi har jo ikke kontroll på alle multinickene, men denne oppdateres halvautomatisk etter hver runde:.

Vi har jo ikke kontroll på alle multinickene, men denne oppdateres halvautomatisk etter hver runde: Kanskje du har over også. Som sagt så har jeg ikke kontroll på alle nickene. Jeg forsøker å oppdatere de, men det er ikke alltid like lett.

Wow, jeg tar litt for mye av. Bare slapp av gutta og de få beibza som er med i leken , jeg skal ikke knuse dere alt for mye. Du har ikke så langt opp til medaljeplass her. Selv med dette så har jeg kun 13 nick på deg totalt som du har tatt poeng med. Det høres litt lite ut. Nå kjenner jeg ikke til hele historien her, men Nattsvermer er litt av en dramaqueen. Hva er det som har skjedd her, egentlig? Har Hvale tatt mål av seg til å bli historieforumets svar på vintersportsbrukeren nevnt i innlegget over?

Her har mye rart skjedd tydeligvis. Dersom du har oppfattet tingene seriøst så beklager jeg, for det har aldri vært seriøst fra min side. Det lurer jeg også på. Vet jo at en av Hvale sie teknikker har vært og påta seg offerrollen, og håper at det her også er en del av det, og at han ikke faktisk har tatt innpå seg noe av det jeg har sagt seriøst.

Jeg tok jo innpå meg et par krangler med deg og grock i sin tid selv, men har med tiden fått et mer avslappet forhold til VGD, og ting og tang. Jeg tror jeg aldri har sett en person som har større problemer med å bli motsagt. Han gestalter en forumdeltager fra langrennsseksjonen i vgd for å underholde seg selv.

Det er ganske morsomt, men originalen er fortsatt best. Vet jo at en av Hvale sie teknikker har vært og påta seg offerrollen, og håper at det her også er en del av det,.

Godt du er tilbake igjen Hvale, ser at det er noe som har skjedd på Vintersportsforumet som jeg ikke har fått med meg. Henger ikke nok der inne, tydeligvis at mye rart skjer der. Da får du aldri svaret på denne, men kan si at stikkordet er linebrawl, og en spesiell forklaring fra Hartley. Ja, men det var unødvendig med de 40 minuttene med dialog som vi fikk etter det.

Du kunne jo bare gått hit Synd at man ikke ser hvordan profilbildene var i samtiden, men de var jo alle gorillaer en stund. Jeg har nå lest igjennom tråd , hvor kanutten og coach kranglet, og silkyjohnson var ikke der. Jeg husker at denne personen hevdet at hun var en lesbisk jente. Dette er selbvfølgelig bare tull, en slik profil har ingen glede av å henge sammen med nerder på historieforumet.

Vedkommende tok forøvrig aldri et eneste poeng i leken. Der minnet du meg forresten på at jeg skal bidra med noe til Artax' forskning på vår krigerske periode. Så altfor meget at forholde seg til for tiden. De nærmeste par dagene er jeg sågar bortreist, så det blir nok tidligst over helga i likhet med så mye annet Av gjennomførte troll topper torreslfchelt og gamecrazy ganske greit.

Det var jo bukkene som vekket trollet og dermed var skyld i elendighetene som fulgte etterpå. Trollet handlet utelukkende i selvforsvar, og led en heroisk død under motstanden mot de skarpt bevæpnede inntrengerne. Hvorvidt han faktisk eide nevnte bru eller kun okkuperte terrenget under den er muligens heller ikke så relevant Her er forøvrig listen over hva folk søkte på for å finne fjeswikien vår i 4. Har du stjålet nicket mitt og brukt det som varemerke? Nei, men jeg vet hvem det er og kjenner ham.

Jeg har til og med lagt ham ut som oppgave. Han gikk forøvrig over til poker. For ett drama det ble med Foxy Noxy. Herregud jeg blir deprimado hvis hun blir utlevert.

Forresten, Svermers er jo helt immense i offerrollen. Jeg har mye å lære av ham. Kan du gi meg en kort oppsummering. Jeg leser lite av hans innlegg når jeg er inne på Vintersport. Nei, dette får du lese deg opp på selv.

Det eneste jeg kan si er at oddvar har angrepet og angrepet Svermeren i hele vinter. Ja, jonas, da trur eg. Ho var også så ven og vakker i den dokumentaren fra noen år sia.

Hun blir ikke utlevert, men kan ikke reise tilbake til EU av frykt for å bli arrestert. Derfor drar hun i stedet til Norge og Bergen på ferie. Der blir hun kjent med deg, og dere blir kjærester. Kan du med hånden på hjertet si at du ikke vil ligge våken om natten i frykt for at du aldri vil våkne igjen hvis du sovner ved siden av henne? Ho er jo diggbar, så det går greit. Noe annet hadde det jo vært om jeg hadde ligget der med din slektning fra Selbu. Er det hertugen av Cumberland?

Prince William, Duke of Cumberland? Oppgavestiller er dommer i slike oppgaver,og det er altså sturm som da kan bestemme dette. Det anerkjenner jeg, men jeg ber om at overdommerne tar en titt på denne case. Siden denne er innafor,og gjeldende presedens er at oppgavestiller selv bestemmer så blir denne saken altså ikke tatt videre i noen høyere instanser.

Drit i hertugen av Cumberland, Hvale, vi har en langt mer interessant potensielt presedensskapende situasjon som utspiller seg på rom as we speak.

Som token på min goodwill overfor deg kan jeg dersom du ønsker det redegjøre for mitt syn på denne saken. Her godtar jeg bare Andros avgjørelse. Jeg mener at det er viktig å ta i bruk slike klageinstitusjoner. Når Andro finner ut om din støtte til Samara, og det at du aldri har eid en Sarpsborg så får du neppe hans støtte. Ahh, så du har ikke fått det med deg? Jeg har blitt outet som en femtekolonist på oppdrag for Andro og Putin.

Andro velger selvsagt bare å bruke deg når han ser det som nyttig,din rolle er utspilt, og han har selvsagt utspilt deg.

Jeg har ikke myndighet til å fatte noen avgjørelse, men jeg har forfattet en uttalelse som representerer mitt syn. Én time og 13 minutter etter at oppgaven ble postet spurte deltakeren  som følger: Spørs bare om du må spesifisere hvilken hertug av Cumberland I stedet for å følge oppgavestillers oppfordring om å spesifisere hvilken hertug av Cumberland han hadde med å gjøre, kontret med følgende kommentar: På dette tidspunkt entret deltakereren Hvale90, som også er klager i denne sak, leken.

Han hadde tatt oppgavestillers oppfordring på ordet og spurte som følger: Det er nærliggende å anta at Djsturm hadde sett Hvale90s innlegg før han postet sitt neste innlegg, som lød som følger:.

Jeg antar at det "argument" Djsturm viser til, er s spørsmål om hvorvidt Djsturm hadde godtatt "hertugen av Wellington" som svar på en "tilsvarende oppgave". Når Djsturm etter dette tildelte poeng for løsning, må en rimeligvis anta at hans svar på s spørsmål måtte bli "ja". Den første dreier seg om det faktum at Djsturm gikk tilbake på sin oppfordring til om å spesifisere hvilken hertug av Cumberland oppgavebildet illustrerte.

Den andre dreier seg om hvorvidt det har noe for seg å klage inn oppgaveløsninger som i egne øyne ikke oppfyller uskrevne krav til klarhet, spesifikasjon eller utvetydighet.

For foreliggende oppgave var svaret helt riktig hertugen av Cumberland, men hvem av dem? Historien teller syv hertuger av Cumberland, inkludert prins William Augustus. Til den første problemstilling kan en åpenbart innvende at der oppgavestiller ber om spesifikasjon av et avgitt svar, vil andre deltakere enn den som direkte oppfordres til det, kunne kaste alt de har i hendene for å finne det nøyaktige svar på oppgaven.

De opptar jakten i den tro at poenget fremdeles ikke er tapt, noe det i dette tilfellet likevel viste seg å være etter at i stedet for å avgi sådan spesifikasjon argumenterte for at "hertugen av Wellington" måtte være svar godt nok i en tilsvarende oppgave.

Hvale90 synes å finne grunn til å kritisere oppgavestillers helomvending, og han er i sin rett til å føle seg forbigått. Men i en lek uten strengt definerte regler vil det stride mot all fornuft å i ettertid revidere poengutdelinger på grunnlag av hva en måtte synes og føle.

Jeg kan heller ikke se at det ut fra rene rettferdighetsbetraktninger - og langt mindre ut fra praktiske hensyn - overhodet vil være ønskelig å la saker som den foreliggende gjøres til gjenstand for poengomrokkerende behandling. Felling av oppgavestiller på dette punkt ville kunne gi en uheldig presedens i leken mht.

Det må således etter mitt syn langt mer tungtveiende argumenter, i saker av langt høyere alvorlighetsgrad som for eksempel i sviklignende situasjoner , til for å revidere poengtildelinger ved tilsvarende forvirringer selv bare timer i etterkant av løsningen av en oppgave. Til den andre problemstilling: Hvale90 insinuerer at "hertugen av Cumberland" ikke var presist nok som svar på oppgaven. Det hersker bred enighet i leken om at oppgavestiller står fritt til å avvise eller godkjenne svar fra deltakere mht.

Som ovenfor nevnt teller historien syv hertuger av Cumberland, og opppgavebildet representerte én av dem. Historien teller mangfoldige personligheter som ved større eller mindre tilfeldigheter har båret samme navn.

Normalt skulle en tro at konteksten og forholdene ellers ville være naturlige ledetråder mht. Det er jo en viss presedens fra Medina Sidonia-affæren i Runde Også der var det for øvrig snakk om en hertug.

I runden før hadde det vært en lignende diskusjon rundt Fegelein Europeer som er avbildet foran det våte element fordi han har en yrkesmessig tilknytning til dette? Europeer med tilknytning til det våte element stemmer. Man han hadde ikke noen særlig god kunnskap om det våte element.

Det var flere hertuger av Wellington også, men jeg hadde absolutt godtatt det dersom bildet forestilte Arthur Wellesley Vis-a-vis Fegelein-debatten så kan man jo hevde at det hadde vært tryggere å ta med nummeret hans For øvrig er jeg jo uovervinnelig når jeg tar ledelsen, så det er bare å gratulere Ja, det er det vel bare å avblåse runde og gå rett til Den kommer det vel til å bli katteslagsmål om å vinne tenker jeg, for å få æren av å starte runde Kanskje du burde Hvalesikre denne?

Tror du er ute etter en av mange hertuger Man trenger IKKE presisere at det er den sjuende. Det er derimot høyst nødvendig å presisere om man mot formodning snakker om den femte eller sjette. Det jeg først og fremst reagerer jeg på kameraderiet som utspiller seg mellom deltakerne fra elitegrupperingen på HF.

Dj sier først at han vil ha det hele og fulle navnet for at han skal gi ut poenget, men han går tilbake på dette etter at jeg i god tro tror at veien er åpen for å hvale inn poenget. Greit, keiseren gir et godt eksempel med Wellington, men som titanen sier, hadde det vært en annen en meg som hadde svart, så hadde denne fått poenget. Det er jo ikke slikt at jeg har prøvd meg på damen til Dj eller noe, så det er jo slik det må henge sammen.

Det er også trist at Nucks, som jo har hatt sine tvister med eliten i årenes løp, ikke ønsker å støtte meg. Det første svaret til viser jo at han åpenbart har løst oppgaven og vet hvem vi skal frem til. Jeg var egentlig litt kjapp til å svare "Spørs bare om du må spesifisere hvilken hertug av Cumberland Så svarer Nappe med å henvise til Wellington-casen.

Jeg innser da at det faktisk ikke var behov for presisering. Og dermed får han poenget basert på sitt opprinnelige svar. Det Titanen sier er at om Grock hadde vært i din posisjon så kanskje.

Men det er for å "mobbe" Grock. Det var ikke snakk om "hvem som helst". Godt forsøk, Hvale, men har litt for gode argumenter her. Kanskje jeg skulle ordlagt meg mer som "Jeg trekker tilbake kravet og presisering, og godtar det opprinnelige svaret fra deltager ". Men det er da vel ikke behov for å være så formelle. Det er ikke noe personlig ment mot Hvale, Nappe hadde fått poenget uansett hvem andre som hadde svart som Hvale gjorde.

Ikke så mye å snakke om?? Jeg har avvist Hvales klage i en egen ords avhandling..! Ja, og som jeg skriver, det er godt eksempel, men jeg føler at dere i eliten sparker meg mens jeg ligger nede. Hvis det var jeg som hadde hoppet inn og skrevet "Prince William, Duke of Cumberland", tror du at Djsturm hadde forært meg poenget, Hvale? Jeg er jo glad i Hvale, og synes han fortjente å få sin sak grundig behandlet. Begynner du også nå? Jeg tror jeg melder permanent overgang til VGD-Sykkel.

Der blir jeg i hvert fall anerkjent som den jeg er. Jeg avinstallerte versjon 1. Har ikke tegnet noen ny lisensavtale etter det.

Har du pådratt deg no virus i denne lettsindige omgangen med nye applikasjoner??? Hvorfor er det ikke oppe en ny runde? Jeg stikker snart nedover til afrikenien igjen og er så heldig å ha fått audiens hos høvdingen. Jeg tenkte å kjøpe med noe typisk norsk som er en høvding verdig. Helst noe han ikke tar som en personlig fornærmelse. Jeg skal kjøpe akevitt, men tenkte noe ved siden av det. Hvordan synes du Artax taklet nederlaget? Pinlig å slenge sånn med leppa mot uskyldige tilskuere eller viser han en enorm vinnervilje?

Han er "høy på pæren" nå som pool gjør det så bra i BPL. Jeg liker ikke forandringen. Har jo sett de fleste av kampene i år, men likevel ikke bitt meg merke i ham. Han har sikkert vært mer på TV i vår enn i løpet av de årene han spilte for klubben Jeg synes det var småpinlig. Men herregud, vi lar det ligge nå. El Sturmolainen kom jo også med en liten "ettersleng" der han bemerket at du kom med svaret 3 minutter etter han hadde avlagt  sitt svar.

Føler du at flere av de etablerte fjesleterne er spesielt ute etter å ta deg på bagateller hele tiden? El Sturmolainen kom jo også med en liten "ettersleng" der han bemerket at du kom med svaret 3 minutter etter han hadde avlagt sitt svar. Kjenner jeg Sturm rett så var det et oppriktig spørsmål. Altså, det er jo en grunn til at jeg ikke løser oppgaver lenger. Stemningen i leken har endret seg drastisk siden Andropov ble med og dro med seg mobbekulturen fra BS.

Regner ikke med noen forandring i den nærmeste fremtiden. Jeg så faktisk kampen, Andropov. For oss som kan fotball, så var ikke tapet så knepent som du skal ha det til. Er du interessert i være med på HF-toppmøte i Oslo I så fall kan jeg sende deg detaljer. Skulle gjerne ha vært der, men det er vel nå jeg skal slippe katten ut av sekken og fortelle at jeg har vært på utveksling de siste månedene, og at jeg ikke kommer hjem før en eller annen gang i sommer.

Jeg vet ikke hvem som kommer eller er invitert; dj har orden på det tror jeg. Med tanke på at det ikke er så mange kvinnelige fjesletere så er vel sjansene små for at det kommer "babes". Så et bilde fra en by litt lengre Øst av deg, så vi skal til den andre byen i det som er mitt hjemland, eller snakker vi Habsburg her som helhet bare. Jeg tror Hvale ikke ønsker å gi ut slike opplysninger. Han frykter sikkert at en eller annen creepy psycho klarer å sette sammen opplysningene og dermed finne ut hvem han er.

Jeg regner med at det er en av disse som er "den andre byen" i ditt hjemland. Hovedstaden er vel Bregenz? Visste du at Nissan ble grunnlagt i ? Ja, vafler med syltetøy er favoritten her i gården. Nå spiller jeg ikke en sport, men ja profilbildet mitt gjør det. Jeg tror ikke han spiller sport han heller. Finnes det flere serier i samme gate datorer , eller må jeg gi etter for House of Cards og den gjengen der? Hvis ikke så er det jo Hyperion Bay som gikk en sesong, men jeg likte ikke det jeg så av den  for mye såpe.

Har du sett tv-filmen Pirates of Silicon Valley? Hvis ikke så er det jo Hyperion Bay som gikk en sesong, men jeg likte ikke det jeg så av den for mye såpe.

Det har jeg ikke! Jeg så meg nødt til å se dokuer i går i mangel på noe mer hjernedødt, så jeg satte på The Code story of Linux. Prøvde å finne Code , men det var som å lete etter en HF-oppgave. Pirates of Silicon Valley ser lovende ut, så den skal jeg se. Kan dessverre ikke si det samme om Hyperion Bay, og den var heller ikke spesielt lett å få tak i.

Jeg vil nok lære en del, uansett, og da er det ikke bortkastet tid i mine øyne. Tror jeg må drøye den til litt seinere, så take your time. Jeg kan sikkert finne ut hva det står for, men du kan jo også opplyse meg? Jeg er for øvrig fornærmet over at du følte behov for å presisere fremgangsmåten dersånn. Nå håper jeg bare ikke at du inkluderte noen andre filer i tillegg!!

Men som sagt før, så har jeg ikke noe å skjule uansett. Alt det ligger på en egen disk i en safe i en skog på en øy. Jeg har sett noen episoder. De forsøker å lage en litt mer voksen versjon av det tragiske teen-dramaet "vampire diaries" og lyktes vel ganske greit med det. Burde ikke Stian blitt kastet ut? Stakkars alle småbarna som må se bilder av lettkledde menn ufrivillig. Står ikke dette i reglementet?

Og hvis denne er så bra som det høres ut, skal jeg se den Siste episode gikk i går ser det ut til ja. Får legge den i lista til den blir tilgjengelig på en stream et sted Man kan vel umulig bli sur på deg. Man blir vel heller litt trist på dine vegne. Hvorfor oute seg lettkledd på et debattforum flere tusen leser hver dag. Øhm, det kommer nok litt an på hvordan man ser ut. Personlig ser jeg ut som en krysning mellom Jeff Seid og Zyzz.

Du kan ikke vise en dråpe selvinnsikt for en gangs skyld? Ser ikke så mange andre her inne som bruker musklene sine som avatar. Jaja, hver sin smak.

Tror eventuelt at qbah er den eneste på VGD er så aesthetic som meg, så det er kanskje ikke så rart. Ser du på denne greia da? Nei, ikke enda, men det ser Helt fantastisk ut. Håper det blir enda mer lolz enn Siberia. Så du faktisk på Siberia? Tror de minuttene jeg så med det er de mest sløste minuttene jeg har hatt. Snakk om bortkastet tid på ræl.

Hvordan tar de nedrykkspøkelset der borte mellom de 7 fjell om dagen? Merker du at det er mange som har hoppet fra Puddefjordbroen? Så bare noen få minutter, og fullførte aldri noen episoder da det var så dårlig at NBC eller hvem som har det bare har fjernet det fra sitt program og ikke engang tatt bryet å annonsere at det er canceled.

Så dårlig var det at de bare håpte at folk skulle glemme det. Hva gjør meg til en dårlig vinner nå da? Siberia var jo ikke ment noe annet enn å være for lolz. Alt var jo OTT. At du gleder deg over andres ulykke, din notoriske sadist. Hvem ny mobil bør jeg kjøpe meg. Min samsung sover med fiskene no. Gleder meg over at Brann suger, Brann-fansen fortjener det. Hvor mye penger skal du spytte inn? Jeg bryr meg ikke uansett.

Jeg vet ikke helt enda. Jeg skulle jo uansett oppgradere i løpet av høsten, men jeg hadde ikke kommet så langt i hva jeg ønsket meg, og no skjedde det jo så fort. Det er meget sjeldent en god ide, men det spørs jo litt på hva slags bruk man har, selv om det som regel er dårlige abb.

For ett elendig smak du har for serier og filmer. Da er det jo særdeles vanskelig å anbefalle noe spesifikt. Om du ikke bryr deg trenger du jo ikke kjøre på med noen toppmodell i alle fall. Sa jeg det, jeg spurte egentlig bare hvordan stemningen i byen var jeg,men du som stril holder deg vel mer på Sotra.

Jeg tror ikke det påvirker Brann-fansen like mye som man skulle tro, de har jo bare to sinntilstander. Forresten, det er ingenting som heter "sosial intelligens". Det er mulig du sikter til emosjonell intelligens. Du kan med fordel roe ned på begreper du ikke forstår deg på. The Leftovers har litt for deppa stemning så langt. Ikke sårart, med tanke på temaet, men jeg er ikke grepet så langt. Det beste hittil er Christopher Eccleston som den sære presten på casinobesøk. Er ikke du medlem av Westbro Baptist Church?

Det er de som er hovedantagonistene i serien. Hehe, joda jeg står i med en av barnebarna til Phelps jeg, ser at han har 54 av de. Dette kommer du til å elske: Jeg leste ikke mailene så grundig siden jeg ikke har glede av å lese andre sin post, så jeg trodde først at de ønsket å være med som deltagere. Har du sett "Triumph of the Nerds"? Den har jo gått på tv noen ganger. Jeg er litt mer skeptisk til dine anbefalinger etter Pirates of Silicon Valley. Den var mildt sagt Jeg skal holde mund. Nå er det en del år siden jeg så Pirates of Silicon Valley, men jeg kan ikke huske at den var noe spesielt dårlig.

Det er klart hvis du er ute etter spenning så er det vel ikke noe å satse på. Når det er sagt så er det ikke så mange nerde-filmer som er laget. Det er den første matrix-filmen som alle nerder henviser til. Den gir visstnok svar på alt du trenger å vite om data. Matrix er kul den, men det blir litt for filosofisk og action-preget til hva jeg er ute etter nå. Dessuten har jeg jo sett de filmene en del ganger allerede. Jeg mente ikke at du skulle se Matrix nå, men det er viktig å ha sett den før du går inn i diskusjoner med "seniornerdene".

Selv synes jeg den er overhypet og ikke noe mer enn ok, men jeg hadde ikke overlevd i bransjen hvis jeg ikke hadde forstått "red pill, blue pill"-analogien. Den begynner vel i dag? VGD går akkurat under grensen. Dufs, midt i mellom tufs og dust. Eikeplugg vaskedame på gammelnorsk. Fjertebank sauer med diaree. Fjøsne fjøsnisse på gammelnorsk. Fleskefin søt overvektig dame. Forbanna gakk gakk slikker. Fotballspiller folk som er hekta på fotball. Fotze fitte på tysk. Fres meg i fitte smør.

Fæget staves egentlig faggot. Gløfse sunnmørsk synonym for kvinnelig kjønnsorga. Godisfabriket må ropes høyt på svensk. Homobil bil som ligger for langt opp i ræva på bi.

Horfjøl laget av mafian i omsundet. Innst i røde ramfjord. Jordbærplukker kan kun brukes om bønder. Jordbærplukker kan kun brukes om polakker. Kattpikk fransk hot dog. Kebab-racer bmw 3 serie. Kjefse horebukk på gammelnorsk.

Krister borge fra oppsal. Kurva hore på tjekkisk. Kyss meg i ræva. Lemb lesbe på svensk. Missi av ordet mislykket. Orbit noko som ligger bak auget. Orospo coco tyrkisk for hora et eller aent. Paddare padde på svensk. Paipulare paipuler på svensk.

.. Dette er en offisiell hyllest og kjærleikserklæring til UiS. Svart eller boy sex fitta bøsse går i hvert fall ikke. Ikke så dumt å begynne med matematiske øvelser siden det tar litt tid å lære seg å tenke i matriser. Jeg var jo gift med en ginger-vegetarianer og du bør absolutt prøve det hvis du har muligheten. Jeg er for øvrig fornærmet over at du følte behov for å presisere fremgangsmåten dersånn. Det Titanen sier er at om Grock hadde vært i din posisjon så kanskje. Firmaet du jobber for?

Eskorte homo massasje elskerinne søkes

: Boy sex fitta bøsse

Eskorte sortland homo thai massasje vika Escortdat real homo eskort norge
Bøsse amber escort model escort I java fikk vi "Hello world" å bryne oss på. Forutsatt at du ikke holder tilbake noen oppgavetekst: Jeg var langt på vei med en gæmlisspøk igjen nå, men jeg lar den ligge. Hvem ny mobil bør jeg kjøpe meg. Britisk humor er jo bare så sykt "dull".
Homoseksuell swinger massage slalomski menn Tagged homo eskorte gutt

Boy sex fitta bøsse

Boy sex fitta bøsse